watching the wild : architecture : snohetta reindeer observation shelter : norway

dezeen

the norwegian wild reindeer centre pavilion is used as an education centre by charity the wild reindeer foundation. the rippled timber core of this reindeer observation pavilion by architects snøhetta mirrors the curves of the surrounding dovre mountains in norway. 

snohetta

snohetta

snohetta

via dezeen

Advertisements
1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: