burried : matsunoyama natural science museum : architecture : takaharu + yui tezuka : japan

i came across the matsunoyama natural science museum in japan by takaharu + yui tezuka when i posted their anthill house. the 120m-long cor-ten steel tube designed to resist 1000 kg of pressure to observe life under the 4m deep snow. walking through the building, the visitor experiences the light and colors under the different depths of snow from 4m deep to the tower 30m above the ground.

  

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: